Преди час: Дара призна за раздялата с Папи Ханс! (ето какво заяви певицата)

Преди час: Дара призна за раздялата с Папи Ханс! (ето какво заяви певицата)
Гласувайте за статията

Дарина Йотова – Дара призна, че с Константин Трендафилов не са заедно!

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, шокира всички снощи с признанието си, че е сам. Той даде да се разбере, че Дара вече не е част от живота му и го направи във визитката си за Вип Брадър.

Дара

Дара призна за края на връзката си с Папи Ханс

Както видяхме, Папи Ханс беше първият съквартирант, който прекрачи прага на Къщата на Голямия брат. Зрителите обаче останаха сащисани главно от признанието му, че с Дара са се зарязали.

Днес, само преди час, самата Дарина Йотова – Дара потвърди новината, че не е гадже на Трендафилов. Ето какво написа певицата в страницата си в мрежата след пороя от въпроси на фенове:

„Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и @iampapihans , за да не си измисляте свои сценарии на историята ни.

Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия).

Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени. Няма драма- само любов.

Обичам те, стискам ти палци, успех ❤️-Ex love“, написа Дарина Йотова – Дара… Колко го „обича“ всъщност и доколко „прекрасни“ са отношенията им, това вече си знаят само те двамата с Папи Ханс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар