Росен Плевнелиев: Когато съм с една жена съм с нея докрай! (виж изповедта му)

Росен Плевнелиев: Когато съм с една жена съм с нея докрай! (виж изповедта му)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев отново декларира любовта си към Деси Банова!

Любовната сага на екс президента Росен Плевнелиев и Деси Банова започна сериозно да додява на мнозина. Влюбената двойка доста пресоли манджата с непрестанните си появи на екран и сладникаво-блудкави обяснения.

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев увери, че е напълно моногамен мъж

Днес Плевнелиев за пореден път цъфна на екран, но не при Гала, а при Антон Хекимян. Наред с няколко политически въпроса, Росен не пропусна да се умили и от любовта си с Деси. Двамата очакват общото си дете след около десетина дни.

„Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект. И тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов.

Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред“, сподели Росен Плевнелиев пред Антон Хекимян.

Екс президентът заяви, че бил станал жертва на олигархичната медийна машина и заяви, че нямал офшорки и любовници. Обичал ли една жена, обичал само нея и това е.

„Когато аз съм с една жена, аз съм с една жена и съм с нея докрай. Това, че моят втори брак отиде в миналото, е факт. Това обаче бе направено по взаимно съгласие по най-коректния възможен начин.

Имаме много прекрасни отношения. Децата са добре, всички са добре. И по някакъв начин големите трудности, през които минах през годините, сега пък се изплащат, както в личен, така и в професионален аспект“, увери Плевнелиев.

Деси Банова определено удари джакпота като омая бившия държавен глава. От месеци вече тя живот си живее. А предвид парите и богатството на Превнелиев, надали ще й се наложи повече да работи. Не и за нещо повече от личен кеф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар