Педофил блудства с деца в централна столична гимназия?

Педофил блудства с деца в централна столична гимназия?
Гласувайте за статията

Педофил обикаля необезпокоявано и тормози деца около столично средно училище. За набезите са получени редица сигнали в СДВР, предупреждават органите на реда, пише etrud.blogspot.com.

педофил

Педофил дебне ученици от столична гимназия

Опасният тип се навърта в района на престижната гимназия, която се намира само на метри от „Пирогов“ и на няколко минути от центъра на София.

Според свидетелските разкази, мъжът се представя пред жертвите си с името Светльо. Приканва момчета на възраст 12-13 години, като използва подаръци или парични суми за уловка.

Най-честата тема за започване на разговор е оправданието, че има проблем с телефона и с това се обръща уж за съдействие към непълнолетните. И понеже смартфоните са любими джаджи на децата, без да подозират, те лесно се хващат на въдицата.

След кратък разговор, мъжът ги кани в близко заведение, а после следва и покана за неприлични снимки в тоалетната.

По информация на криминалистите от СДВР, въпросното лице има няколко регистрации за блудство, но все още е на свобода. Властите предупреждават родителите да са с повишено внимание в района, особено ако децата им са възпитаници на въпросното учебно заведение и използват двора за разходка и среща със съученици.

Източници: mignews.info, etrud.blogspot.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар