Размазаха Нора Недкова: Виж кой я нарече плитка и глупава! (не е Кулагин – виж тук)

Размазаха Нора Недкова: Виж кой я нарече плитка и глупава! (не е Кулагин – виж тук)
3 (60%) 1 vote

Нора Недкова беше буквално размазана, но не от Валентин Кулагин!

Президентът на Къщата на Вип Брадър Нора Недкова беше осмяна от мнозина още с влизането си във формата снощи. Устатата плеймейтка надрънка доста глупости още във визитката си, с което си навлече присмеха на зрителите.

Нора Недкова

Миглена Ангелова определено не е фен на Нора Недкова

Днес обаче самата водеща Миглена Ангелова я размаза с жесток коментар в страницата си „Искрено и лично за Големия Вип Брадър“. Ето какво написа Ангелова:

„От снощи във Вип Брадър Нора управлява Норландия. По-непредсказуем от глупавия човек, може да бъде само глупавият човек с власт. Забележително е, че първата реакция на подобни хора е страх.

Снощи при “подписването” Нора искаше да отстъпи президентския си пост, колкото и имагинерен да е. Но това е само първа реакция, след която следват други, далеч по-забавни, ако не управляват ТЕБ!“, констатира Миглена Ангелова. Защитници на Нора, колкото и малко да са, пробваха да изкажат противоположно мнение

„Мислите ли, че Нора отстъпи мястото си защото усети че тя ще бъде средство за да се покаже малко или много глупостта на Випа в България или с други думи не беше много на сериозно всичко което се случи.

Отстрани изглеждаше като гавра с нея и Кулагин и тя сигурно го е осъзнала и не искаше да участва всички седяха и си гледаха как се излагат и им се смеят и подиграват! Тя така изглеждаше, че това го усеща???“, опита се да защити плеймейтката потребителка в мрежата. Но Миглена Ангелова й „отвори очите“:

„Мисля, че много дълбоко копаете. В плитчините няма дълбочина. Според мен, Нора предложи да се “отстъпи” длъжността, защото така са я учили като малка. Тя просто беше заета да направи добро впечатление. Това е мое мнение, разбира се“, коментира бившата водеща на „Искрено и лично“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар