Цветан Василев и слугите му стоят зад протеста срещу Борисов на 16 септември (СНИМКА)

Цветан Василев и слугите му стоят зад протеста срещу Борисов на 16 септември (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Лидерът на „Боец“ Георги Георгиев е моторът на подмолните действия

Разследваният за фалита на КТБ банкер Цветан Василев повика слугата си от ГД „Боец“ Георги Георгиев, за да го инструктира как точно да проведе „протеста“ на 16 септември. Именно Георгиев е моторът на подмолните действия, разкриха два независими един от друг източници на БЛИЦ.

Цветан Василев

Хора на Цветан Василев стоят зад протеста на 16 септември

Активността му се забелязва и в социалните мрежи, където той провокира с различни фалшиви твърдения и призовава за масов сбор срещу правителството. Всъщност всичко е добре подготвено и дирижирано от банкера в изгнание Цветан Василев. Съмнения за това се появиха, откакто в Мрежата започна да циркулира интересен кадър.

На снимката, до банкера Василев се намира лидерът на организацията „Боец“ Георги Георгиев. Според запознати, на срещата видинчанинът Георгиев е уговарял с Василев стратегия и финансиране на протестни акции срещу управляващите, които се организират в момента в социалните мрежи.

В последния си напън да се изкара света вода ненапита и жертва, съсипателят на КТБ Цветан Василев свири команда Сбор на всички негови присъдружни клакьори, говорители на тезите му, медийни анализатори, платени телевизионни водещи и улични протестъри, захранвани вече толкова години от бездънния чувал на опосканата банка. Неговият слуга от задкулисието Георги Георгиев изпълнява добре поверените му задачи.

Георги Георгиев е известен във Видин основно с това, че отдавна търси място в политиката, при това без особени претенции към коя партия ще успее да се прилепи. На местните избори през септември 2015 г. е на 35-о място в листата с кандидати за общински съветници във Видин на местната коалиция „Единни за промяна“, която издига за кандидат-кмет бизнес-дамата Росица Кирова.

На президентските избори през 2016 г. Георгиев вече е упълномощен представител във Видин на кандидата за президент Татяна Дончева Георгиев дори не е отричал, че на въпросната среща е получавал инструкции как и срещу кого да организира активни мероприятия.

Източник: blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Цветан Василев и слугите му стоят зад протеста срещу Борисов на 16 септември (СНИМКА)”

 1. Божка

  сеп. 13. 2018

  Тотален смешник , яд ме ,че ни завлече с толкова много пари

 2. Васко

  сеп. 13. 2018

  От Василев не може да се очаква нищо добро…

 3. Петър

  сеп. 13. 2018

  Василев да връща милиардите от КТБ, които ние данъкоплатците плащаме още!

 4. Иван

  сеп. 13. 2018

  Рано или късно Цветан Василев ще бъде вкаран на топло! Въпрос на време е!

 5. Толев

  сеп. 14. 2018

  Мръсните задкулисни схеми на Цветан Василев няма да бъдат преустановени докато той не бъде осъден и вкаран в затвора, където му е мястото.

 6. И какво ще стане?

Добавете коментар