Мегз втрещи: Виж какво правила на невръстна възраст с батковците! (още подробности)

Мегз втрещи: Виж какво правила на невръстна възраст с батковците! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз смая с признанието си за годините, в които била още дете!

Миглена Каканашева – Мегз шашна с разказа за детските си години. Когато, едва на 8, с лекота „тръшкала“ по-големите от нея батковци. Не, не бързайте да си мислите глупости, защото се оказа, че дизайнерката ги е мачкала, но… на шах.

Мегз

Мегз тръшкала на шах батковците още на 8 годинки

„Някой за шах?… Бях на 8 когато започнах да побеждавам батковците в 10-ти клас на шах. На 10 побеждавах дядо ми, който се смята за ненадминат в тази игра. Малко от вас знаят, но на 12 бях републикански шампион

И знаете ли какво е основното ми правило, когато играя. В шаха, също както в живота, много хора се съсредоточават върху едрите фигури. Аз просто ценя пешките. Онези малките стъпки и решения, които правим всеки ден.

Как да го обясня – не е важен само ходът на царя. А пътят, които пешките правят, за да бъде този ход най-подходящият в момента. Така е и във всяка победа, мисля си.

Много хора, за съжаление, всеки ден дремят и си мислят, че ако нещо не е достатъчно голямо – то не си заслужава да си губят времето. И точно това ги прави губещи. Победителят просто знае как да подреди малките стъпки и хората, за да доведат накрая до нещо голямо.

Не е реклама, това са си мислите и животът ми. МЕГЗ никога не е била някаква си работа или бизнес за мен. Винаги е била начин на живот. И така си комуникирам с вас от години – споделяйки ви лични мисли и творчеството ми през тях.

Просто последните месеци положих ужасно много усилия, за да ме разбит вече повече хора всичко за шаха си е така и днес е денят за бельото“, написа Мегз. Която представи и чистак новата си колекция дамско бельо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар