Цветана Манева отвърна на ударите: Ще защитавам Азис винаги! (още подробности)

Цветана Манева отвърна на ударите: Ще защитавам Азис винаги! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цветана Манева проговори след нападките за участието й в клипа на Азис!

Голямата актриса Цветана Манева бе нападната от стотици българи и буквално разкостена. Само, защото си е позволила да се снима в клип на Азис. Псевдо моралисти и културтрегери скочиха срещу нея и аха да я глъгнат.

Цветана Манева

Цветана Манева отвърна на нападките срещу себе си

Ето как достойно излезе от положение самата Цветана Манева, която най-после реши да проговори след пика на скандала:

„Ще защитавам Азис и каузата му завинаги, защото си заслужава. Не съм мислила, че ще стане такъв бум от коментари с този клип, в който участвах. Проблемът не е в песента и дали е чалга или не…

А в това, че като хора отдавна не се държим нормално като човек с човека, като човек с животно или растение. Моята чувствителност съвпада с тази на Азис и затова участвах в този негов проект. Не виждам от какво трябва да съм смутена.

На 75 години какъв пиар да си правя аз с този проект, кажете ми? Проектът е безвъзмезден. Тази цялата злоба и жлъч я оставям по хоризонтала, всеки сам за себе си да отговаря.

Чувствителността на Азис е близка до моята и аз бих участвала във всеки проект, сменяйки въздуха, който дишаме и възпроизвеждаме към по-добро. Всъщност и в това е смисълът на тези послания“, заяви категорично Цветана Манева. Тя получи подкрепата на доста свои колеги, което е най-важното.

„Цветана е много умна жена, разбира от живота и е преживяла много. Подкрепям я във всякакъв смисъл, всичко, което прави, е стойностно. Тя ми е казвала, че няма смисъл да тъгувам за любовта – тя винаги ще дойде пак.

Че каквото й да съм си намислила, трябва да следвам мечтата си. Понякога е строга, но с добро. Може да е сериозна, но може и да е забавна“, защити я актрисата Яна Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар