Ужас: Радина Кърджилова и Деян Донков вече се млатят с бутилки? Потрошиха дома си (Виж още)

Ужас: Радина Кърджилова и Деян Донков вече се млатят с бутилки? Потрошиха дома си (Виж още)
Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова продължават да воюват в къщи

Деян Донков и Радина станаха съпрузи, но битките им не спират. Само след раждането на сина им Христо нещата се поуталожиха, но сега отново ескалираха с пълна сила, доверяват близки до актьорското семейство.

Радина и Деян Донков не спират да се млатят

Дори апартаментът име заприличал на военно поле. Дупки в стената, строшена посуда, изпотрошени мебели, търкалящи се празни стъклени бутилки са само част от „интериора” на фамилното им жилище.

Според техни близки жилището им спешно се нуждае от основен ремонт. Заради постоянните им скандали и дрязги, предизвикани най-вече заради агресията на Деян Донков.

Самата Радина също призна за дупката в стената преди дни, в социалната мрежа.

„Ремонт… Очаквай неочакваното“, написа актрисата, видимо разстроена. Звездата от „Стъклен дом” мълчи за това кой е нанесъл тези поражения на стената им. Но съседите не са таках дипломатични като нея.

По думите им от дома на актьорите непрекъснато се чуват писъци, крясъци, трошат се стъкла, удря се по стената, чупят се мебели.

Някои от комшиите изразиха съмнение, че Деян е хвърлил бутилка по Радина и така е ударил стената, пише „Галерия”.

Битовите скандали на семейството отдавна са в устата на арт гилдията и техните колеги. Припомняме, че преди да се оженят Радина Кърджилова дасто често идваше на репетиции насинена.

Според горещите клюки двамата влюбени не само били любители на чашката, но и залитали по забранени субстанции.

След като роди обаче Радина не посяга към алкохола и дори отслабна драстично. Според мнозина не толкова от диети, а заради неппрекъснатите крамоли в къщи, както и заради залитането на Деян по „тънката част”.

Това, че двамата се млатят стана ясно още от участието им в риалите шоуто „Къртицата”. Тогава наяве излязоха няколко подадени жалби, подадени от Радина Кърджилова срещу Донков за домашно насилие.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас: Радина Кърджилова и Деян Донков вече се млатят с бутилки? Потрошиха дома си (Виж още)”

  1. Наблюдател

    сеп. 12. 2018

    Незнам дали се млатят, но гледайки наскоро Радина в “ Черешката на тортата“, се ужасих в какво бледо подобие на себе си се е превърнала. Кльощава, запусната без грим, неуверена… Личи си, че грозникът Деян й изпива силиците – психически и физически. Хем грозен, хем вреден. Чудя се защо е още с него?

Добавете коментар