Скандалната Сузанита бяга от България? (Виж къде ще емигрира)

Скандалната Сузанита бяга от България? (Виж къде ще емигрира)
Гласувайте за статията

Скандалната Сузанита смята да емигрира

Сузанита е решила да избяга от България. Щерката на Орхан Мурад се чувства недооценена в родината си и затова е насочила взора си извън граница.

Сузанита емигрира?

Но вероятно преди да изчезне зад граница, Сузанита отново си натъпка устните с хиулорон. И дори се похвали, че й го сложили без упойка ине почувствала никаква болка.

„Смятам да напусна скоро България“, хвърли в шок феновете си Сузи Мурад. 15-годишната ученичка смята, че извън пределите на България може да пожъне невероятен успех, за разлика от тук.

Невръстната изпълнителка вече е избрала местото, където ще емигрира.

Само че го пази в тайна, само споделя, че с нея, зад граница ще замине и приятеля й. Преди дни гаджето й Александър бе пребит в дискотека в родния му Велинград, където работи като охрана.

Той попаднал в центъра на мелето, като изяде няколко шамара, ритници и получи пукнати ребра.

Но родителите на Сузанита не й разрешиха да отпраши до курортния град, докато не отмине скандала.

След което Сузи замина за Елените за няколко дни, за да теши мъката си. Там обаче много скоро пусна палави снимки, на които се вижда, че компания й прави непознато момче.

Мнозина заподозряха, че той не само я утешава, ами й е нещо повече от верен авер.

Затова не се знае кое гадже ще избере, за да замине с него зад граница. На този етап повече я вълнува обаче мисълта да си намери чуждестранен продуцент, който да я лансира и урежда участията й.

Сузанита няма проблем с езика, защото владее добре английски, похвали се тя. Въпреки писанията, че Сузи Мурад също ще прекрачи прага на най-известната Къща в Нови хан, това не се случи.

„Не вярвайте на всичко, което се пише. Както виждате, не съм във „ВИП Брадър“, обясни Сузанита.В същото време младата изпълнителка все повече прилича на кифла и е като близначка с каките й от поп фолка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандалната Сузанита бяга от България? (Виж къде ще емигрира)”

  1. Вера

    сеп. 13. 2018

    И кога го научи тоя английски, като не ходи на училище?

  2. гост

    сеп. 14. 2018

    Това дете е болно от хидроцефалия. Ще е добре да се лекува, вместо да се “изявява“….

Добавете коментар