Бомба: Най-важният човек в живота на Симона Загорова НЕ Е Глория!

Бомба: Най-важният човек в живота на Симона Загорова НЕ Е Глория!
4 (80%) 2 votes

Симона Загорова получава най-голямата си подкрепа не от майка си!

Свикнали сме да свързваме Симона Загорова само с Глория и това е нормално, защото тя е нейна дъщеря. Истината е обаче, че в живота й има човек, който й е оказал по-голямо влияние.

Симона Загорова

Има по-важна от Глория за Симона Загорова

Това е баба й Стефка. Тя е жената, която винаги е стояла зад гърба й и я е подкрепяла в нейната певческа кариера, а и не само там.

Самата Мони разкри в „Преди обед“ по bTV, че баба й постоянно я окуражавала. Всеки ден й се обаждала, за да й вдъхва сили и енергия.

Младата певица сподели, че Стефка дори е имала огромно влияние върху представянето й в „Гласът на България“. Това се е случило по време на втория кръг, когато е трябвало да избира своя ментор измежду Камелия и Поли Генова. Баба й извикала от публиката „Поли“ и затова Симона избрала именно нея.

Впоследствие този избор й помогна да достигне чак до полуфиналите. Да, не успя да спечели шоуто и 50-те хил. лв., но и без тях стана най-разпознаваемото лице от формата.

Загорова наскоро успя да се сдобие със своята първа награда. Тя е от конкурса „Бургас и морето“, където триумфира като победител само преди месец и половина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар