Една любов на актьори и като на кино

Една любов на актьори и като на кино
5 (100%) 1 vote

Една любов на актьори и като на кино -това са двойката театрали и кино лица Милена Живкова и Ивайло Герасков.

Двамата са заедно вече 38 години, макар в тези творчески среди, трудно да се задържат семейните отношения Милена и Ивайло са доказателство, че синхрон има. Колкото са по-противоположни, толкова по-силно са заедно. Помним дамата като доктор Романова от нашумелия наскоро сериал „Откраднат живот“. Но сериозната натура на лекарката противоречи на спонтанния и оптимистичен характер на реалната Милена.

Запознават се с мъжа й, който познаваме като лице в редица популярни български филми – „Прилив на нежност“ и „Вик за помощ“, сериала „Забранена любов“ – още като студенти. Любовта им започва романтично в театъра и спонтанно като по филмите.

След ранната сватба, двойката занимава за Враца, където Ивайло е разпределен в театъра, Милена е на 18, забременява и така започва техния хармоничен семеен път. Годините са много, но ги свързват и много неща – театър „София“, детето им, професията, любовта, както се пише и в изданието „Ева“.

А за целите 38 години брак, двойката признава, че споровете и скандалите са много, че Милена е по-шумна и вика, докато Ивайло с времето е станал доста мълчалив и непретенциозен, той е един идеалист може би. Сега споделя, че се сеща със съжаление за годините, когато е отказвал роли или проекти, понеже е очаквал нещата да са идеални и е перфекционист в професията.

Но пък има нещо в живота им, което е перфектно отстрани – семейния им живот, желаем им още много време хармония и смях заедно, коментираме и ние в изданието.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар