Няма звезда, която да яде пици и да изглежда перфектно, признава Лорънс

Няма звезда, която да яде пици и да изглежда перфектно, признава Лорънс
4 (80%) 1 vote

Няма звезда, която да яде пици и да изглежда перфектно, признава Лорънс. Младата звезда на Холивуд признава, че понякога се дразни, когато слуша колеги да коментират, че не полагат особени грижи и всичко е въпрос на ген и добро настроение.

Младата звезда пък е категорична, че идеални мерки и здраво тяло са почти невъзможни с ядене на пици, пържено и калорично меню, пишат и от издание „Ева“.

Според нея, по този начин звездите създават погрешни очаквания у своите почитатели и дори ги травмират като ги карат да се чудят защо хората от екрана могат да ядат бърза храна или да се тъпчат с калорийни бомби и все пак са така атрактивни. Не е нормално да се лъже така, всяка знаменитост често е подложена на хранителен режим, дали заради определена своя бъдеща роля или пък от желание да има конкретен положителен имидж.

Пицата не е храна за идеално тяло, добавя Дженифър Лорънс

Истината е, че днес както и винаги е било външността е определяща за много сфери, а за сектор като рекламния и филмовия е от водещо значение, ето защо Дженифър Лорънс коментира, че нейните колеги от бранша лъжат, а самата тя не може да скрие, че преди премиера или награждаване има специална диета. Само така може да облече блестящите си тоалети, които толкова харесваме всички ние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар