Миглена Ангелова с неочакван облог за Вип Брадър! (виж тук)

Миглена Ангелова с неочакван облог за Вип Брадър! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова се хвана на бас за развитието на сюжета във Вип Брадър!

Водещата на култовото „Искрено и лично“ Миглена Ангелова се хвана на странен и неочакван облог. При това не с кого да е, а с потребителите в мрежата – тези, които следят формата. Дамата в червено се обзаложи за поведението на Нора Недкова и развитието й във формата.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова се обзаложи с потребителите за Вип Брадър

Ето какво написа Миглена Ангелова и какво обеща да направи ако се окаже, че не е познала и не е разгадала правилно плеймейтката:

„От дни в “Биг Брадър” едно емоционално Барби – Нора Недкова – управлява Норландия в качеството си на Президент. В наши дни малко хора си дават сметка, че постовете вървят заедно с отговорността за добруването на „подчинените“, в случая на Съквартирантите – ама реалното добруване, не имитираното.

Аз предполагам, че след серия „трудни“ решения, Нора. Първо ще ги вземе без задълбочено премисляне на това как последствията ще се отразят върху климата в Къщата.

Второ, след катовпоследствие бъде изправена очи в очи със Съквартирантите си, ще тръгне или да се обяснява. Играейки познатата игра на „тънка струна“: предизвикано съчувствие, вопли за прояви на „добро сърце“, или ще ръфа и напада, оправдавайки се с изнервящото я Вице.

В случай, че сгреша и Нора покаже трети тип поведение, ще даря десет книги на библиотеката на някое столично училище и ще снимам това за доказателство. Хайде, сега сте вие, приятели – предвиждайте и залагайте по нещо“, предизвика зрителите Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар