Миглена Ангелова се хвана на бас за развитието на сюжета във Вип Брадър!Водещата на култовото "Искрено и лично"

Миглена Ангелова се хвана на странен и неочакван облог. При това не с кого да е, а с потребителите в мрежата - тези, които следят формата. Дамата в червено се обзаложи за поведението на Нора Недкова и развитието й във формата. [caption id="attachment_412912" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова Миглена Ангелова се обзаложи с потребителите за Вип Брадър[/caption] Ето какво написа Миглена Ангелова и какво обеща да направи ако се окаже, че не е познала и не е разгадала правилно плеймейтката:

"От дни в “Биг Брадър” едно емоционално Барби - Нора Недкова - управлява Норландия в качеството си на Президент. В наши дни малко хора си дават сметка, че постовете вървят заедно с отговорността за добруването на "подчинените", в случая на Съквартирантите - ама реалното добруване, не имитираното.

Аз предполагам, че след серия "трудни" решения, Нора. Първо ще ги вземе без задълбочено премисляне на това как последствията ще се отразят върху климата в Къщата. Второ, след катовпоследствие бъде изправена очи в очи със Съквартирантите си, ще тръгне или да се обяснява. Играейки познатата игра на "тънка струна": предизвикано съчувствие, вопли за прояви на "добро сърце", или ще ръфа и напада, оправдавайки се с изнервящото я Вице. В случай, че сгреша и Нора покаже трети тип поведение, ще даря десет книги на библиотеката на някое столично училище и ще снимам това за доказателство. Хайде, сега сте вие, приятели - предвиждайте и залагайте по нещо", предизвика зрителите Миглена Ангелова.