Краят е ясен още отсега: Веселин Плачков ще спечели „ВИП Брадър“ – ето защо!

Краят е ясен още отсега: Веселин Плачков ще спечели „ВИП Брадър“ – ето защо!
Гласувайте за статията

Веселин Плачков е основният фаворит за титлата във „ВИП Брадър“!

„Дякон Левски“ Веселин Плачков ще спечели „ВИП Брадър 2018“. През ноември той ще триумфира с титлата „Най-харесвана звезда на България“, твърдят запознати с предаването.

Веселин Плачков

Веселин Плачков ще е победителят на „ВИП Брадър“ тази година

Актьорът стреля право в сърцата на дамите, като обяви във визитката си, че ако някой в Къщата нападне жена, той ще бъде първият, който ще скочи да я защити.

Още с влизането му в шоуто положителните коментари буквално заваляха – като се започне от външния му вид, мине се през поведението и се стигне до изказванията за половинката му Мариана Попова и неговото семейство.

Освен благ характер и приятна външност, той има още един коз за победа – очаква се, докато е в Къщата, да стане баща на втората си дъщеря.

Мариана Попова трябва да роди на 20 септември. Поводът със сигурност ще бъде отбелязан в шоуто и това ще донесе много точки в полза на младия баща.

Единствената засега критика за него е във въпроса какво прави актьорът в предаването, докато жена му се готви да ражда? Самата Мариана Попова обаче побърза да го защити: „За детето трябва само любов и грижа! Аз съм добре и всичко е наред! Веси е прекрасен мъж!”, сподели тя директно на фен страницата на предаването, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар