Най-атрактивните униформи на борда

0

Най-атрактивните униформи на борда, да става дума за самолети и за униформите на персонала. Както е известно често стюардесите са свързвани с представата за привлекателни дами, облечени с приятни униформи.

И макар да не са пряко зависими от общественото мнение или модните тенденции, атрактивните и стилни униформи са от значение в бранша.

Затова без излишна реклама и пристрастия към определи компании, ще коментираме няколко авиолинии с доста хубава репутация относно стила и визията на персонала им, както коментират и от изданието „Една.бг’.

Започваме с компанията „Алиталия“, която все пак носи италианския усет за мода и затова предлага униформи в ярки тонове, съчетани с цветни чорапогащи за стюардесите на борда. В наситени червени или зелени тонове са дамите, работещи в компанията.

Следваща е компанията, позиционирана в една от съседните нам страни, именно – Turkish Airlines, моделите са дело на дизайна на Еторе Билота. В униформите има елегантни елементи – шапки, ръкавици, а дамските тоалети на момичетата на борда са съчетание от тъмно червено и изискано сиво – графит. моделите на турските линии са синхрон от модерни елементи и класически турски мотиви, добавяме и ние от изданието.

Като доста впечатляващи бихме цитирали и униформите на компании като : Emirates, където са най-разпознаваемите модни дизайни и видове материи. Дамите, работещи там имат право да избират между няколко тона на червеното за грима си и да носят само 2 вида прически – кок или плитка.

Норвежката Norwegian също има интересни предложения и шокира със закачливи надписи по дрехите на персонала, което е запазената им марка.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.