Луиза Григорова: Аз предложих брак на Мартин и не се срамувам!

Луиза Григорова: Аз предложих брак на Мартин и не се срамувам!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова сама е предложила брак на своя съпруг!

Красивата актриса Луиза Григорова разбива всички клишета и сама взима съдбата си в ръце. Тя е тази, която е предложила на Мартин Макариев да се оженят, научи Kliuki.bg.

Луиза Григорова и Мартин Макариев

Луиза Григорова е луда по Мартин

Хубавицата се събудила една нощ, погледнала го в леглото и осъзнала, че иска да прекара целия си живот с него. Тогава го попитала дали иска да стане неин съпруг, а той веднага се съгласил.

Самата Луиза останала изненадана от себе си, защото по принцип не робувала на традиционните неща и никога преди това не си се била представяла като булка. Мартин обаче я накарал да преосмисли възгледите си.

Тя не се срамува от факта, че сама е направила предложението за брак. Щерката на Ивет Григорова смята, че когато си в сериозна връзка и обичаш партньора си, не трябва да спазваш установени от другиго правила.

Двамата са имали връзка от 2 години, когато тя му предложила. За това време актрисата установила, че това е мъжът на живота й.

Макариев има бивша съпруга и дете от нея. Това обаче по никакъв начин не пречи на настоящата му жена, защото тя обичала сина му като собствен.

Въпрос на време е звездата от „Стъклен дом“ също да се сдобие с наследник от режисьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар