Мегз: Грижех се за образа си пред другите, днес вече мисля за себе си! (още подробности)

Мегз: Грижех се за образа си пред другите, днес вече мисля за себе си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз призна, че години наред е искала да изглежда добре за пред хората!

Да изглежда добре пред мъжете, пред феновете и изобщо пред обществото – към това се е стремила Мегз години наред. Признанието го направи самата тя преди часове, представяйки най-новата си колекция бельо.

Мегз

Топ дизайнерката Мегз смайва с пълната промяна на личността си

Дизайнерката сподели, че доскоро не й е пукало дали изглежда зле, ако няма кой да я види. Към днешна дата обаче тя се е научила да живее и да се грижи за себе си, заради себе си. И се чувства освободена и щастлива от това.

„Новата ни колекция бельо ВЕЧЕ е онлайн – http://megz.eu/category/megz-underwear

Нали знаете, че все нещо уча, все нещо осъзнавам. И тук така. Ама аз така творя – премисляйки собствените си емоции. Та, ето емоцията ми тук.

С времето се научих на нещо много важно за всяка жена – да се грижа за себе си – истински. Не знам дали ще ме разберете. Преди се грижех за тази част от себе си, която хората виждат.

Общо взето – не обръщах много внимание как изглеждам или какво нося докато съм сама. Ей така, ако няма кой да го види – все едно не е важно. Ще го види ли мъж, или на клипчетата ми или някой там – тогава трябва да съм идеална.

Странно е и някак тъжно, но все едно се грижех за образа, който имам пред другите. Не за мен самата. Сега е друго. И линията ни бельо е израз на това ново за мен качество.

Когато създадох първата ни колекция преди няколко месеца си казах – това си е лично от мен за мен. Без значение дали ще има някой до мен или не. Просто подарък за мен…

Това е тази колекция – грижа и любов. От вас за вас самите. Дано ви хареса“, написа Мегз в профила си. Може да разгледате новата й колекция и да си харесате нещичко за вас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар