Рачков купува апартамент на Мария (влюбените гълъбчета още живеят разделени)

Рачков купува апартамент на Мария (влюбените гълъбчета още живеят разделени)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков смята в най-скоро време да започне да живее с новата си съпруга!

Димитър Рачков и Мария Игнатова усилено си търсят ново любовно гнездо, след като преди няколко седмици официално обявиха, че са заедно, пише HotArena.net.

Рачков и Мария

Рачков купува ново жилище след сватбата с Мария

Комикът и блондинката наели брокер, който издирва перфектния за тях апартамент. За момента двамата живеели разделени – той бил в ергенската си къща, тя – при майка си, но се срещали всяка вечер и се чувствали сякаш са гаджета.

Митко бил готов да се изръси за нов апартамент колкото е нужно, за да компенсира лошото си отношение към Мария, в месеците когато бяха разделени. Още в деня, в който Игнатова се изнесла от предишното им жилище, Рачков го продал за 264 000 лева, въпреки че можел да вземе двойно повече, ако имал търпение да почака, пише „Ретро“.

Рачков и Мария бяха заедно 9 поредни години, преди да се разделят за около година. През този период осъзнаха, че не могат един без друг и не само се събраха, но и се ожениха.

Двамата делят не само леглото си, но и работата си. Те отново са партньори в „Господари на ефира“.

Затова едва ли им липсва особено това, че не живеят още заедно. Така или иначе се виждат постоянно. Все пак обаче скоро ще започнат и да спят под един покрив.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар