Стефан на Гала: Спя с Веселин Плачков и не е приятно!

Стефан на Гала: Спя с Веселин Плачков и не е приятно!
Гласувайте за статията

Стефан на Гала не се чувства уютно в компанията на Веско Плачков нощем!

Възлюбеният на Гала се оплака в нейното предаване тази сутрин, че не може да спи много добре. Стефан Николов няма гладък сън в Къщата на „ВИП Брадър“ и това е проблем за него.

Стефан на Гала

Стефан на Гала не спи особено приятно в Къщата

Търговецът на мед разкри, че за няколко дни вътре е сменил няколко легла, но сега спи до актьора Веселин Плачков. Той определи този факт като не чак толкова приятен.

По думите му личи, че Веско явно хърка и не го оставя да спи спокойно. Проблем, който трябва да разреши в оставащите седмици.

Стефан на Гала вече се е заел с разрешаването му. Той много искал да спи навън, но играта в момента изисква Папи Ханс да спи там.

Както е известно, Нора Недкова, която го раздава като президент, посочи именно поета за спане в двора на Къщата. Това наказание обаче се оказа по-сладко от очакваното, защото и други мъже вече искат да го получат.

Стефан Николов очевидно не хърка и в това отношение Гала е щастливка. Тя има до себе си мъж, който спортува ежедневно и не притежава неприятни отклонения от нормалното спане.

В спалнята на тв водещата най-вероятно често е бурно. Между нея и брадъра все още има страхотна химия, което се видя и в ефир, когато той й каза, че е най-красивата жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар