Благо Джизъса: Аз съм виновен, че не съм с нито една от майките на децата ми!

Благо Джизъса: Аз съм виновен, че не съм с нито една от майките на децата ми!
Гласувайте за статията

Благо Джизъса признава вината си и не му е никак приятно!

Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, има три деца от две жени и с нито една не успя да запази връзката си. Нещо, което му тежи и до днес.

Благо Джизъса

Благо Джизъса се чувства виновен

Бившият футболист изкара много дълга връзка с Христина Витанова, която му роди две деца. Докато беше бременна с второто, той й изневеряваше с певицата Лияна. После обаче се върна при Хриси.

В крайна сметка не издържа да бъде само с нея и се разделиха. След това се залюби с рускинята Есмер Омерова и се ожени за нея.

Тя също му роди дете, но и там нещата не продължиха за дълго. Наскоро Благо призна, че си е тръгнал, защото много го е ревнувала.

Тази сутрин обаче той разкри за зрителите на „На кафе“, че явно носи голямата вина за разделите си. „Очевидно нещо не е наред в мен.“ – каза бившият национал по футбол.

Благо Джизъса не е щастлив от този си живот, пълен с жени и купони. Той му коства много, защото не може да бъде постоянно с децата си и да ги гледа как растат.

Татуираният женкар дори се разкайва пред Бог, защото е допуснал много грехове с жените в живота си. Дали обаче ще се промени, не може да се каже все още.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар