Илиян Любомиров се изкара голям сваляч: Преди Петя Дикова е изредил десетки гаджета в дома на баба си!

Илиян Любомиров се изкара голям сваляч: Преди Петя Дикова е изредил десетки гаджета в дома на баба си!
Гласувайте за статията

Илиян Любомиров е свалял наред в училище!

Поетът Илиян Любомиров е известен като гаджето на Петя Дикова, но преди нея е имал още много похождения. Той самият разкри, че има богат опит в свалките.

Илиян Любомиров

Илиян Любомиров се изкара голям сваляч

Когато бил ученик, водел гаджетата си в дома на баба си. Тогава живеел с родителите си и не искал те да виждат какво прави с момичетата.

Затова получавал подкрепа от своята баба. Възрастната жена му влизала в положението и му позволявала да води девойки в дома й.

Най-вероятно там той е правел секс с тях, натискали са се и всичко както си му е редът. По думите на Илиян можем да заключим, че гаджетата са били доста.

„Баба ми ги познаваше по размера на обувките. Веднъж доведох едно миньонче с номер 35. Тогава баба ми каза „Нали не е непълнолетна?“, аз я успокоих, че не е.“ – сподели Илиян Любомиров в „На кафе“, където работи като коментатор отскоро.

Днес той е вече на 28 г. и е оставил зад гърба си женкарството. Твърди, че е много щастлив с Петя Дикова, с която живее на семейни начала от около година.

Въпреки че е с 6 години по-млад от нея, поетът не се страхува да сформира семейство с Пипи. Въпросът е сега кога ще се случи това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Илиян Любомиров се изкара голям сваляч: Преди Петя Дикова е изредил десетки гаджета в дома на баба си!”

  1. Ясно

    сеп. 15. 2018

    Харесват му връзките не Пипи. От това, което пише, се вижда, че е леке.

Добавете коментар