Шеф Манчев обича да чете, освен да готви

Шеф Манчев обича да чете, освен да готви
4 (80%) 1 vote

Шеф Манчев обича да чете, освен да готви, както познаваме популярния роден кулинар като виртуоз в кухнята, така и той може да ни изненада с любимо занимание за отмора.

Да, Манчев пътува, води предаване, готви и поддържа своя бизнес с ресторанти и вкусни гозби. Освен това, обаче, той все пак намира време да се посвети и на любимото си хоби – книгите.

Майстор-готвача споделя, че това да чете книги го разтоварва истински. По време на път или ваканция, в кола, самолет, когато има време той е с книгата. Било то електронно издание или книжно тяло, но четенето го разтоварва наистина, пишат и в изданието Ева също.

Манчев коментира, че харесва историческите книги най-вече, но не само – сред любимите му са „Византия“ на Николай Табаков, „Кобургът“ и „Корона от тръни“, а обича и други четива – романите примерно.

Както сам признава популярният водещ може да чете на много места, но най-обича в леглото, преди сън, да се приспива с книга в ръка е сред нещата, които наистина обича. Четенето го разтоварва и го кара да се откъсне от проблеми в ежедневието примерно, пишем и от изданието Клюки. Бг също. И му желаем много спокойни моменти с книга в ръка, вдъхновение и почивка с хобитата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар