Славея Сиракова разкости Вип Брадър: Побърка Кулагин за серума му! (виж тук)

Славея Сиракова разкости Вип Брадър: Побърка Кулагин за серума му! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова направи кратък, но точен разбор на Вип Брадър!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова не е сред феновете на Вип Брадър, но затова пък е приятелка на продуцента Радо Тушев. Последният я помоли за анализ на новия сезон на формата и ето какво написа Славея.

Славея Сиракова

Славея Сиракова коментира Вип Брадър

Не може да не отбележим липсата дори на една дума в поста й за Нора Недкова. Очевидно наглата и нахална плеймейтка е въздух под налягане и кръгла нула за Славея Сиракова.

„Седя си аз вкъщи и се сетих, че вчера ти обещах нещо г-н Радослав Тушев. Един бърз анализ на 4ти епизод от ВИП Брадър 2018…. Алекс, беше много секси с тази червена поличка и прическа тип Мадона 80те.

Интересен и цветен подбор на личностите в този сезон. Няма как да не обърна внимание на “най-големия” провокатор в къщата (Кулагин). На пръв поглед малко арогантен и все още много дистанциран от останалите участници.

Разбира се, при него е въпрос на време да излее емоциолността си и да се впише с останалите човеци. Напада най-вече по-емоционалните и в отделните случаи има доста точни попадения.

Едно много мило обяснение в любов на Петко към Яна. Страхотни сценични изпълнения в началото и актьорски заложби. С паундите от серума на Кулагин могат да се изхранят много семейства в третия свят в продължение поне на година.

Има серуми със същия ефект за мнооого по-малко ПАУНДИ. Да ме попита и ще го светна… Интересно ми е освен Петко и Яна на финала, кои ще са другите. Това е от мен“, коментира Славея Сиракова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Славея Сиракова разкости Вип Брадър: Побърка Кулагин за серума му! (виж тук)”

  1. zori

    сеп. 19. 2018

    Riba!

Добавете коментар