Бомба: Мегз взриви с истината за мъжа до себе си! (за пръв път го разкри пред света)

Бомба: Мегз взриви с истината за мъжа до себе си! (за пръв път го разкри пред света)
5 (100%) 1 vote

Мегз явно е наистина влюбена и щастлива щом се реши на това!

Миглена Каканашева – Мегз винаги е избягвала да говори за личния си живот и още повече за мъжете си. Този път обаче тя се реши и разказа интересни неща за човека до себе си.

Мегз

Мегз най-после разказа за мъжа до себе си

По всичко личи, че дизайнерката е влюбена и щастлива. Ето какво сподели тя за новото си гадже, с което са заедно от няколко месеца. И не го търсете във Фейсбук, той няма профил в мрежите.

„Разбираш, че е любов, когато той мрази да снима. Освен това намира хората, които нон-стоп се снимат за нелепи. Няма инстаграм, нито фейсбук … нито каквото и да е в социалните мрежи.

Но просто хваща телефона и те снима над час, защото осъзнава какво са за теб и работата ти снимките в инстаграм. И това се случва по следния начин – навън е 48 градуса и той стои на терасата, защото там е най-добрата светлина.

Така си му обяснила ти, заедно с указанията как да фокусира като цъка по екрана на телефона ти преди да те заснеме. Телефонът му нон-стоп звъни, защото е понеделник.

И въпреки, че някакси е намерил начин да отидете поне 4 дни заедно на почивка – все пак е работен ден… И няма кой да се съобразява с любовните ни трепети… Но той снима – с двата телефона в ръка, бос на жегата…

Знаете, темата е непозната и нова за мен. Но, убедена съм, че такава трябва да е любовта, защото е по-смислено от всички романи, с които съм я сравнявала през годините и защото за пръв път нещо отвътре ми казва, че това е“, разкри чувствата си Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар