Ваня Червенкова с чудовищни разкрития за известен педофил! (още подробности)

Ваня Червенкова с чудовищни разкрития за известен педофил! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова отказва да се примири със съществуването на подобни изроди!

Бизнесдамата Ваня Червенкова взриви с разкритията си за известен педофил. Към момента тя още не е разкрила истинската му самоличност, но увери, че ще го направи в най-скоро време.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова се закани жестоко на изрода

По думите й, този мъж живеел прекрасно, необезпокояван от никого, но зверствата му няма да останат ненаказани. Ето какво разкри Ваня Червенкова в профила си:

„Аз съм МАЙКА на момиче… И НИКОГА, НИКОГА няма да се примиря с брутални ПЕДОФИЛИ, които посягат на децата…

Гледам и не вярвам на очите си.. КОЛКО ЦИНИЧЕН трябва да си , за да си посягал години наред на деца .. на момичета… дали вече показания пред съдия и по дяволите все още да се асоциираш с това общество???

Колко БЕЗОЧЛИВ трябва да си, за да знаеш колко черни грехове носиш в душата си и да стоиш така спокойно тук???… Ще използвам цялата си публичност и възможности, за да не остане това БЕЗНАКАЗАНО… както и много още…

Наглоста не може да бъде БЕЗГРАНИЧНА… TO BE CONTINUED…“, изригна бясна Ваня Червенкова. След което допълни, че и самата тя се е сблъсквала с подобна гадост:

„Като малка един такъв ме е плашил до смърт.. Слава Богу не станах жертва, но не приемам ТОВА… И никой нормален човек не би го приел…

Скоро смятам да дам гласност на този случай… Всичко ще разкажа… само да оправят една техническа грешка.. Ебаси урода.. И колко хора са знаели с години и си мълчат…

И днес го тупкат по рамото и му се смеят .. вместо да му набият шутовете и да му махнат главата на цървула… опипвал, блудставал и изнасилвал МОМИЧЕТА!!! МАЛКИ… НЕПЪЛНОЛЕТНИ…“, шокира потребителите Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар