Росен Карамфилов оплю Венета Райкова: Писателка ли?! Все едно да сложите Криско до Толстой (виж тук)

Росен Карамфилов оплю Венета Райкова: Писателка ли?! Все едно да сложите Криско до Толстой (виж тук)
Гласувайте за статията

Росен Карамфилов не може да нарече писателка Венета Райкова!

Синът на големия художник Кольо Карамфилов – Росен Карамфилов оплю Венета Райкова. И по-точно не нея самата, а напъните й за писателски постижения. Младият поет е убеден, че ако Венета Райкова е „големият писател“ на България, то той ще си пръсне мозъка. Ето как скочи в мрежата:

Венета Райкова

Росен Карамфилов със самоубийствени мисли заради Венета Райкова

„Потрес! Не вярвам на очите си! Гледах в сайта на БНТ как някаква книжарка на Сиела препоръча в предаването „Библиотеката“ книгата на Венета Райкова, заедно с книгата на Георги Господинов, като – забележете – започна с Венета!

Това е все едно да сложите Емил Конрад до Хемингуей! Или да сложите Криско до Толстой! Като една кифла дето беше изцепила: много харесвам поезията на Димитър Калбуров и Росен Карамфилов!

О, не! Не, не и не! Това е някакъв абсурд! Искам да се ощипя по бузите и да се окаже, че сънувам! Искам да ми купите пистолет. Почвайте да събирате пари, мили мои фенове, превъртам играта в тая държава, погнусявам се от безвкусицата, която я е заляла!

Отвратен съм от тия змейове на рекламата, които не се наядоха, дано им се пръснат търбусите и дано изтече всичката тая лой, която е вътре в тях! Не мога да мълча! Достатъчно мълчащи има!

Дорде сме такива овце – същината ще мре! А не бива! Не бива така, дявол го взел! Ще се напия, не издържам!“, беснее Росен Карамфилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар