Мъжът на Аня Пенчева крие доста любопитни факти от миналото си!Ивайло Караньотов – звезда

от тазгодишното издание на „Фермата”, имал тежки здравословни проблеми заради любовта си към Аня Пенчева. Когато преди няколко петилетки си паднал по прочутата актриса и напуснал първата си жена, той останал без дом. [caption id="attachment_413105" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Мъжът на Аня Пенчева се оказа противоречива личност[/caption] Принудил се да живее по мазета и коридори. Влагата в неизмазаните и неуютни помещения му докарала сериозни заболявания. „Първо изкара грип. После казаха, че било нещо бронхиално. След това - че е пневмония, за да се стигне до там черният му дроб да е разрушен, а имунната система отслабнала”, разправяла е Аня. Докато Ивайло се чудел как да оцелее в мазето, Пенчева живеела с тогавашния си съпруг – Сашо Диков. Дори и като се развела със спортния журналист, тя пак продължила да съжителства с него. Просто не вървяло звездата на Народния театър и БГ киното да се пренесе с дъщеря си Петя в мизерията при любовника си. Ивайло е син на покойната актриса Славка Славова. Негова първа жена е Юлияна Караньотова. Тя също е артистка, но няма успехите на Аня. По-млада е от Пенчева и е не по-малко красива и сексапилна от нея. Уви, след като навърши 40, закъса със здравето и дори я покоси инсулт. „И след развода ни Ивайло остана най-добрият ми приятел. Оженихме се, когато бяхме в 11 клас, през 1981-а. След години той се изнесе. Аз не можех да му дам любов и той отиде да търси други преживявания”, откровеничила е Юлияна. Караньотов има от нея дъщеря Карина. Щерката завърши журналистика в НБУ и е топ красавица. Работила е в Диема, участвала е в световния конкурс „Мис Дупе”, а през 2016-а стана майка. В момента е на щат в БНТ и отразява най-горещите теми – ремонта на пътя убиец край „Своге”, разследването срещу Миню Стайков, събарянето на софийската сладкарница „Феята”…

Ивайло и Аня Пенчева дълго държаха в тайна извънбрачната си връзка. Истината излезе наяве чак през 1993-а. Тогава все още омъжената за Сашо Диков актриса забременя от любовника си. На 28 май следваща година се роди синът им Ачо.

Днес той е на 24 и е голяма звезда в мотокроса. Печелил е куп републикански и международни състезания. Преди да се разбере за връзката й с Караньотов Пенчева бе първа приятелка с майка му Славка Славова. Двете често деляха една гримьорна в Народния театър. „Славка беше последният човек, който научи, че между мен и сина й има нещо, споделя Аня. - Ивайло работеше в театъра. След като мъжът на Ваня Цветкова замина за Америка, той стана шеф на миманса. Тогава се запознахме. Аз омъжена, той - женен…

Един красив ден Славка идва с голям плик. „Сестро, така ми викаше, нося ти тука едни неща. На Лиляна Кошлукова мъжът ми ги е донесъл от Германия, пък не знае, че съм напълняла. Не искам да му казвам и ти ги давам на теб.” Отварям и виждам цял куп бикини, много хубави.

Обаче като знам, че съм с Ивайло, и ми е кофти. Как да й призная: Ти добре ме обличаш, ама знаеш ли кой ми ги съблича тези неща? Отказах ги. Припомних й за бикините малко преди да почине и дълго се смяхме.” Комични случаи като с бельото има и други. Веднъж Славова и Таня Масалитинова си приказват пред задния вход на театъра. Излиза Аня. Облечена е с ултракъс минижуп. Като я вижда, Славка възкликва: „Ох, Аньо, кой баща те е ваял на струг, коя майка те е раждала, кой те целува!”.

И през ум не й минава, че синът й всъщност е този, който целува младата й колежка. Когато Славова най-сетне разбира за греховната любов на Пенчева с Ивайло, става страшно. Разстроената майка прекъсва всякакви отношения с прелъстилата наследника й красавица. Минават години преди Славка да прости на Аня, задето е разбила първото семейство на чедото й.

Между другото дебютната сценична изява на Пенчева в Народния е именно като партньорка на Славова. Става дума за спектакъла на Кольо Петков „Свекърва”. Свекървата там е Славка, а Аня е снахата. Също като в живота. Участникът във „Фермата 2018” Ивайло Караньотов се ожени за звездата от „Хан Аспарух” и ред други филми в самото начало на XXI век. Двамата вдигнаха първата българска сватба за новото хилядолетие. Бракуваха се на 2 януари.

Актрисата твърди, че с мъжа й са се подписали в гражданското, защото обстоятелствата ги принудили. „В един момент синът ни Ангел тръгна на училище. Започнаха да искат документи. След това другите деца подхвърляха някакви неща на Ачи: „То твоят баща не ти е баща.”

Наложи се да узаконим съжителството си”, разказвала е Аня. „На мен сватбата като ритуал страшно ми простее", отбелязвал е пък от своя страна житейският й партньор. Той е роден на 26 февруари 1958-а и е с няколко месеца по-малък от жена си. На младини бе лекоатлет спринтьор. Някои от националните му рекорди, поставени в онези години на пистата, са неподобрени и до днес. През 1980-а на олимпиадата в Москва Ивайло зае престижното 6-о място с щафетата 4X100. В средата на 90-те съпругът на Аня получи доста имоти от реституцията и влезе в графата на заможните мъже със собствен бизнес. Случвало се е обаче името му да попада и в криминалните хроники. През 2001-а Караньотов бе обвинен от мъжа на Анета Сотирова Борислав Стоянов-Доктора като поръчител на побоя над сина му Красен. В дъното на скандала стояха едни 400 хиляди долара. Бизнесменът Спас Русев (настоящ собственик на ФК „Левски” – б. р.), тогава установи, че съдружникът му Красен е изтеглил парите. Ивайло бе помолен да съдейства за връщането им.

„Моята роля се свеждаше само до разговори със Стоянов”, оправдаваше се синът на Славка Славова, след като го тикнаха в ареста. Самата Пенчева пък твърдеше, че Доктора е ходил у тях да крещи и заплашва, пише "Уикенд".

Справка в Интернет показва, че гореописаният случай не е единственият екшън в биографията на Ивайло. Той е бил съден и през 1985 г, но не влиза в пандела благодарение на тогавашния Първи в държавата - Тато . „Обявих се изцяло против системата на трениране, против всичко… И тръгнах да правя профсъюз в защита на българския спортист. Отнеха ми състезателни права, тръгнаха да ме вкарват в затвора… В интерес на истината Тодор Живков помага да не попадна в затвора”, споделял е участникът от новото издание на „Фермата”. Източник: hotarena.net