Дъщерята на Ванко 1 надмина щерките на известните! (16-годишната Ивана удари всички с естествена хубост)

Дъщерята на Ванко 1 надмина щерките на известните! (16-годишната Ивана удари всички с естествена хубост)
Гласувайте за статията

Дъщерята на Ванко 1 разби всякакви стереотипи

Дъщерята на рапъра Ванко 1 е красавица. И то надарена с естествена хубост. Настоящият брадър има три деца. Двама по-големи сина, кръстени на баща му и майка му и дъщерята Ивана Главчева, която носи неговото име.

Щерката на Ванко 1 е истинска красавица

Ивана е само на 16 години и е ученичка. Тя подминава по визия не само връстниците си, но и по-големите си каки. Момичето има красиво лице с правилни черти и естествено плътни и големи устни. Тъмната й коса подчертава чара й.

Критиците са категорични, че тя подминава по естествена хубост други щерки на известни личности у нас. Бие по чар Ивон на певицата Анелия, Симона Загорова наследницата на Глория и щерката на Орхан Мурад-Сузанита.

Всичките те вече са опитали хиулорона в устните си и са коригирали визията си с пластични операции.докато наследницата на скандалният рапър не одобрява хирургическите интервенции.

Колкото и да е атрактивен и привлекателен външния й вид, дъщерята на Ванко 1 не го използва като инструмент за повърхностни цели. Тя набляга над учебниците и за нея учението е приоритет.

Добро впечатление прави и фактът, че профилът на Ивана Главчева е с ограничен достъп. Така снимките й могат да гледат определен брой хора. Това показва, че момичето не се възползва от известността на татко си и страни от прожекторите и славата.

Така девойката спестява излишни и не дотам доброжелателни коментари. И освен това пази нервите на татко си. Защото Ванко 1 е решен да защитава момичето си с цената на всичко. И зорко да го пази от нагли обожатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар