Какво се случва с Емилия? Пилее пари като пощуряла (Виж още)

Какво се случва с Емилия? Пилее пари като пощуряла (Виж още)
4 (80%) 2 votes

Пълна метаморфоза преживява певицата Емилия

Нещо различно се случва с поп фолк дивата Емилия. Бившата жена на Коко Динев харчи пари за маркови дрешки като полудяла. Изпълнителката бе в траур заради трагично загиналия син на новия си мъж, строителния предприемач Жорж Башур.

Емилия

Емилия троши пари за скъпи дрехи

Припомняме, че на автомагистралата се обърна джипа, шофиран от 19-годишния Феди Башур. Заедно с него в колата се возеха Емилия и баща му Жорж Башур.

След катастрофата синът на милионера не успя да излезе от комата и да се възстанови от раните си.

Певицата и настоящият й съпруг се отърваха с по-леки наранявания. След нелепата смърт на доведения й син поп фолк дивата обяви, че е в траур и слиза от сцената за неизвестен период от време.

Феновете й мислеха, че най-малко три месеца няма да се насладят на песните на любимката си. Защото блондинката отмени всичките си планирани участия.

Но вероятно, посъветвана от новия си съпруг, изпълнителката бързо се върна в кръчмите.

„Хубава жена като нея не трябва дълго да се затрива с траур“, подкрепиха я почитателите й.

И след като захвърли тъгата, Емилия залитна в друга посока. Тя започна да харчи пари като пощуряла и да се гизди с маркови дрешки.

Наскоро чаровницата се похвали с най-новата си рокля в социалната мрежа, произведение на топ дизайнера Роберто Кавали.

Но някои от онлайн потребителите бързо я приземиха. Те са на мнение, че Емилия не трябва толкова открито да демоннстрира луксозните си придобивки и то скоро след трагедията със сина на мъжа си.

„Оставете жената толкова много преживя, може пък шопингът да е нейният начин да се справи с мъката“ – защитиха я други от верните й фенове.

Колежките й също забелязват промяна в Емилия. Според тях тя следва максимата „яж, пий и си носи новите дрехи”. Вероятно повлияна от трагедията и промяната в живота си, певицата е във вихъра си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар