Калина Паскалева преминала през ада: Виж на какъв ужас я подложил насилника й!

Калина Паскалева преминала през ада: Виж на какъв ужас я подложил насилника й!
Гласувайте за статията

Калина Паскалева е преминала през ада

Изкусителката Калина Паскалева е минала през истински ужас. Писателката и журналистка разкрива най-кошмарния период от живота си.

Младото дарование разказва неща, от които може да ти настръхне косата в най-новия си роман „Секретно”. Там споделя истини, които досега не се е осмелила да разкаже.

Калина Паскалева

Калина Паскалева минала през ада

Романът на брюнетката ще излезе съвсем скоро по книжарниците. Преди това журналистката даде ексклузивно интервю за най-известното столично списание.

Именно там разказа за ужаса, през който преминала преди десетина години.

В онези времена Калина Паскалева станала жертва на насилие. Но успяла да се отърси и да продължи напред. Ето какво сподели самата журналистка:

„Определен кръг от обществото се чуди защо толкова много скачам срещу мъжете (някои от тях определящи се като мутри), които упражняват насилие върху жени и давам гласност за деянията им.

Преживях истински кошмар преди повече от десет години (главният герой е добре познат), който помня съвсем ясно. Не съм забравила нито една секунда от ужаса, който изпитах в една лятна нощ в Слънчев бряг.

Страх, болка и ярост! Но победих! И останах непокътната. Именно защото никога не си затварям устата. Историята е разказана подробно в третата ми книга “Секретно”, която ще бъде по книжарниците из цялата страна от 25 септември.

Първата завеса от нея повдигам още утре в интервю за любимото ми списание “Love Style”, съобщи чаровната Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар