Джийсън Брад Люис: Глист такъв! Хващай следващото лайно и слизай! (виж кого размаза скандалджията)

Джийсън Брад Люис: Глист такъв! Хващай следващото лайно и слизай! (виж кого размаза скандалджията)
Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис отново изригна в социалната мрежа!

Скандалният и устат Джийсън Брад Люис взриви мрежата с поредния си гилотинен удар. Този път жертвата му е жена, но бързаме да уточним, че не е Нора Недкова. Колкото и странно да звучи, Джийсън реши да захапе женския глас от предаването „Ничия земя“ по Нова телевизия.

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис цапнат през устата, както винаги…

И не просто да захапе, той направо размаза дамата, която и да е тя. Ето как я нареди Джийсън Брад Люис, предаваме думите му без редакторска намеса:

„Не се шегувам! Някой може ли да ми каже кой е глас зад кадър на Ничия земя по Нова? Момичееее, спри да говориш под носа си като крава юница насред ливада.

Спри да се държиш фамилиарно с хора които срещаш за репортаж два, имаш отвратителен фалшив глас, който можеш да използваш само в недрата на ануса ми крещейки „ПОМОЩ ПОМОЩ БАТМАН“…

Или да се явиш за супер платен фрийк в следващото ви издание на бездарното ШОЛО ХИКСь ФАКТОРь. „Здрастье.. мойш ли ми съ пристайш?“.

Що за малоумен изказ… нагла, безцеремонна, нахална… като глист в тийн задник!!! Направо хващай следващото лайно и слизай, че ми става лошо. Изпълнителен директор в Нова Телевизия няма ли бе хора??? Или всичко е оставено на пустопаш? Крава крависима!!!“, изригна Джийсън Брад Люис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар