Ти да видиш: Диона крие огромна задница с фотошоп! (ето я реалната й дупара)

Ти да видиш: Диона крие огромна задница с фотошоп! (ето я реалната й дупара)
Гласувайте за статията

Рап певицата Диона подражава на Гери-Никол по фотошоп ментета!

Новото поколение поп и R’N’B певици, сред които са Диона, която в момента е в Къщата на „Вип Брадър“ на мястото на Сузанита, Гери-Никол, Дара и Тита обичат да крият дупарите си.

Диона

Диона хич не е толкова слабичка, колкото се изкарва

В социалните мрежи изглеждат слабички, но засечеш ли необработени техни кадри, ще се смаеш с огромната разлика.

Новоизгрялата изпълнителка Диона подобно на по-опитните си вече колежки също крие огромни бедра и голямо дупе. Които за нейно съжаление лъснаха в реалния си вид в реалити шоуто.

Всички коментират колко млада е червенокоската и какви грандомански заявки дава да бъде най-голямата звезда. А междувременно физиката й изобщо не дава покритие за мераците й.

Нещо повече – тийнсензацията демонстрира тотална липса на вкус и няколко дни след старта на Големия Брат, я виждаме в обичайния жълт халат, с който крие несъизмерното си тяло или с клина и спортното бюстие, които виждате на стоп кадрите.

При всички свои фотосесии Денислава Сашова, както е истинското име на звездата, демонстрира тотална безвкусица. Понеже е свикнала да не плаща за проектите си, а ги сглобавя чрез я подарък – инструментал, я някой и помогне за текста, я някой й подари клип, е решила да пести кинти и от стилист.

Така както е тръгнала, може всичко друго да я очаква, но не и звездно бъдеще.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар