Мира Добрева в ступор: Кулагин е много лош човек, следващата му жертва съм аз! (още подробности)

Мира Добрева в ступор: Кулагин е много лош човек, следващата му жертва съм аз! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мира Добрева съжалява, че Нора Недкова беше изгонена от Вип Брадър!

Водещата на БНТ Мира Добрева е в същински ступор от изгонването на Нора Недкова от Къщата на Вип Брадър. Снощи плеймейтката си тръгна първа от формата, но това ужаси Мира.

Мира Добрева

Мира Добрева е ужасена от Валентин Кулагин

По-късно през нощта, в Изповедалнята пред Големия брат, Мира Добрева призна истината. А именно, че се страхува да не бъде тя следващата жертва на Валентин Кулагин. Ето какво призна Мира пред Биг Брадър за резултата от елиминациите:

„Не бих казала, че това е грешно решение. Но може би Нора беше по-малкото зло. Предпочитах Кулагин да не е сред нас вече, защото едно е да си простоват и добър човек, друго е да си по-интелигентен и много лош човек.

Нора обаче е малка, тя тепърва има да учи. Мога да кажа, че за една седмица в Къщата тя се промени. Започна да задава въпроси, гледаше моето поведение, зададе хубави въпроси към някои от съквартирантите, поспря малко темпото, спря да обръща внимание на Валентин.

Имам чувството, че при него промяната е невъзможна. Егото му е поразяващо… Смятах, че след като Нора напусна, напрежението ще се потуши. Но сега осъзнавам, че Кулагин ще намери своята нова жертва и той опитва всячески това да бъда аз.

Мисля, че няма да му се поддам, но не мога да бъда сигурна. Разбира се, че и аз съм слаба на моменти и дори тези страхотни хора в Къщата не могат да ми помогнат понякога, нито Библията, нито истините, които знам към този момент.

Просто на агресията, която е постоянна и натрапчива от сутрин до вечер, никой не може да устои. Но следващата жертва е под прицел – да знаете!“, заяви Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мира Добрева в ступор: Кулагин е много лош човек, следващата му жертва съм аз! (още подробности)”

  1. Златена

    сеп. 18. 2018

    Истината Валентина Курвагина е руски гей създаден от обратна мъжка гейска сперма

Добавете коментар