Кристина Патрашкова оставя Нора Недкова без висше образование?

Кристина Патрашкова оставя Нора Недкова без висше образование?
Гласувайте за статията

Нора Недкова може да не успее да се дипломира!

Журналистката Кристина Патрашкова се е заела със задачата да проследи изкъсо защитата на дипломната работа на Нора Недкова. Плеймейтката само след месец трябва да положи своя изпит за завършване на висшето си образование.

Нора Недкова и Патрашкова

Нора Недкова може да не се дипломира заради Патрашкова

Блондинката, която стана първата изгонена от „ВИП Брадър“ по вота на зрителите, следва в Нов Български университет. Там изучава специалността „Маркетинг“.

Още щом узна, че й предстои защита на дипломната работа, Кристина Патрашкова се закани да провери темата й и как ще премине целият процес. Това, според нея, ще покаже нивото на българското образование.

Разбира се, тук журналистката намеква, че ако Нора Недкова се дипломира или изкара висока оценка дори, а работата й не е написана както трябва, това ще разкрие, че в България вече всеки може да стане висшист.

Съществува вероятността от университета на не позволят на Нора да се дипломира и да я скъсат, за да не излезе, че нивото там е твърде ниско и да се разрази скандал. Това означава, че Криси Патрашкова може да остави Мис Плеймейт без висше образование, поне докато не отшуми всичко.

Факт е, че Недкова е считана от мнозина за много глуповата и неспособна да води задълбочени разговори. Дали е така, всеки сам може да прецени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кристина Патрашкова оставя Нора Недкова без висше образование?”

  1. Baby

    сеп. 24. 2018

    To puk edno Vizshe, Marketing v Nov Bulgarski!? Vsichki nekadurnitsi tova zapisvat

Добавете коментар