Петя Дикова погледна Илиян с други очи: Ето какво направи поетът!

Петя Дикова погледна Илиян с други очи: Ето какво направи поетът!
Гласувайте за статията

Петя Дикова и Илиян Любомиров са заедно от година, но все още не знаят всичко един за друг!

Илиян Любомиров е човек на изкуството и това кара околните да не гледат на него като на т.н. „алфа мъжкари“. Странното обаче е, че досега и неговата половинка Петя Дикова явно не е гледала на него по този начин.

Петя Дикова и Илиян Любомиров

Петя Дикова вече гледа на Илиян с други очи

Поетът разказа една много интересна случка отпреди няколко дни, когато се е наложило да действа като типичен мъж и се е справил с проблема. Нещо, което оставило без думи гаджето му.

Един ден двамата слезли в гаража и на паркинга имало тяхна съседка, която се притеснявала, че гумата на автомобила й е спукана. Илиян веднага я сменил, като това му отнело само 7 минути.

Пипи през цялото време била до него и го гледала с възхищение. Тогава тя видяла у него истински мъжкар и това много се харесало на поета.

Все пак да не забравяме, че тя е по-голяма от него с 6 години и затова за Илиян не е лесно да изпъкне като голям мъжкар в тази връзка. Прояви като тази е начинът да се случи.

Двамата живеят на семейни начала от една година и по всичко личи, че мислят вече за следващата стъпка. В техния случай това е да си имат  бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар