Стефан иска да спечели „ВИП Брадър“, за да излезе от сянката на Гала!

Стефан иска да спечели „ВИП Брадър“, за да излезе от сянката на Гала!
Гласувайте за статията

Стефан Николов не иска да има повече имидж на държанката на Гала!

Не е тайна, че Гала изкарва много повече пари от Стефан и затова командва вкъщи. Той стана известен именно заради нея, а това често насажда комплекси у подобен тип мъже.

Гала и Стефан

Стефан иска да излезе от сянката на Гала

Направило го е и у Стефан, който от години се борел с този си проблем. Той бленувал за мига, в който ще може да излезе от сянката на жена си и хората да го разпознават заради самия него.

„ВИП Брадър“ е удобен шанс за постигането на тази цел. С влизането си там мъжът на Гала се надявал, че на него вече ще се гледа като на риалити звезда.

За да подсили този ефект, Стефан Николов възнамерявал с всички сили да се бори да спечели шоуто. Неговата огромна амбиция била да стане победител в Къщата и така да се докаже извън обсега на жена си.

Търговецът на мед живее с водещата на „На кафе“ от 13 години насам. Той е с 10 години по-млад от нея, но това не им пречи на връзката.

Тръпката помежду им все още я има. Тя например постоянно следи тялото му и дали то е поддържано. Каза му да използва по-често фитнеса в Къщата. Той пък й отвърна, че е най-красивата на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар