Иванка Курвоазие разби Гала: И тя падна в собствения си капан! (Виж тук)

Иванка Курвоазие разби Гала: И тя падна в собствения си капан! (Виж тук)
Гласувайте за статията

Култовата писателка Иванка Курвоазие разкости Гала

Виртуалната писателка, която мнозина следват в мрежата, успя да разкрие истинското лице на водещата на „На кафе” Гала. Поводът се оказа влизането на мъжа до нея Стефан Николов във ВИП Брадър.

Иванка свали маската на Гала

Това предизвика катаклизъм във видимо спокойния свят на блондинката. Ето какво каза Иванка Курвоазие:

„Виждате ли какво нещо е живота, май френц… Ето примерно Гала, която десетилетия наред правеше аутопсии на българския хайлайф. Вивисекции, дисекции, израждаше секцио с медицинска усмивка българските звезди в поднебесното си студио…

Пиаца ди Гала, столицата на нейната империя, недосегаема зад тая усмивка, тая блестяща броня, вървеше суха в дъжда години наред. И миеше нозете си с кръвта на звездите, с техните драми, любови, циркове, падения, разводи и банкрути…

Един ведър и неумолим счетоводител на сърцата, който оставаше недосегсем за бурите на собственото си сърце. Един светъл фар за милиони домакинства от гинци до казабланка, един недостижим идеал за стотици отчаяни домакини.

Но вижте как неумолимо падна в собствения си капан, как седеше в публиката пред къщата първата вечер. Една жена от плът и кръв, която изпраща един мъж, който обича и от който малко се срамува и за който много се притеснява.

Мъж, който копнее за слава. И тая любов за първи път я прави истински уязвима под лазерния лъч, който години наред с непоколебима усмивка е насочвала към гърдите на другите.
Никой не е в състояние да избегне капана на сърцето. Дори и Гала“, пише Иванка Курвоазие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Иванка Курвоазие разби Гала: И тя падна в собствения си капан! (Виж тук)”

  1. зрител

    сеп. 19. 2018

    Валентина,ти живееш в измислен свят ,къде виждаш професионализъм,пък и красота и можеща личност в лицето на Гала ,по- проста и ограничена водеща не е съществувало в телевизиите.Застаряла лелка със старомодно излъчване и простоват вид това е твоят идеал за жена явно.

Добавете коментар