Николай Бареков изригна: Няма ли кой да обясни на ГЕРБ какво значи непотизъм? (Виж още)

Николай Бареков изригна: Няма ли кой да обясни на ГЕРБ какво значи непотизъм? (Виж още)
Гласувайте за статията

Николай Бареков изригна срещу новата кандидатура за транспортен министър

Евродепутатът Николай Бареков е потресен от кандидатурата за нов транспортен министър, който да смени Московски.

Николай Бареков

Николай Бареков не иска Желязков за транспортен министър

Преди час той изригна в профила си, питайки Бойко Борисов и сие от ГЕРБ знаят ли какво значи непотизъм, сиреч по народному шуробаджанащина.Ето защо:

„Няма ли КОЙ да обясни на ГЕРБ що значи непотизъм. В техния случай още по-просташко – шуробаджанащина. Арогантна. Гаджето на шефа на кабинета на премиера Р. Бъчварова е номиниран за транспортен министър от ГЕРБ.

Малка подробност е, че пътят му разчисти зетят на Бъчварова, тоест баджанак му. Още по-малка подробност е, че Росен Желязков може да разбира от печатане на фалшиви костинбродски бюлетини, но надали и от транспорт.

Беше и подсъдим по темата, за да има кой да опере ужким пешкира. В ГЕРБ вече има едно семейство, овладяло три от най-сладките държавни поста – шеф на КЗК, член на Конституционния съд и депутат.

Вече си имат и второ. Аристократи от нов тип. А на по-ниските етажи са стотици хиляди. Браво на другаря Цветанов. Така се правят избори.

Още съдията не е свирил мача и ГЕРБ имат милион гласа. Дори вече без да им се налага да печатат допълнителни бюлетини в Костинброд“, гневно коментира Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар