Илиян Любомиров: Нямаше да обичам Петя, ако не беше успешна жена!

Илиян Любомиров: Нямаше да обичам Петя, ако не беше успешна жена!
2 (40%) 1 vote

Илиян Любомиров не може да обича жена, която не е реализирана в професията си!

Поетът Илиян Любомиров до голяма степен отговори на всички, които се чудят дали е с Петя Дикова заради популярността й. Оказва се, че това е главната причина, макар да не го заяви в прав текст.

Илиян Любомиров и Петя Дикова

Илиян Любомиров обича Петя Дикова, защото е успяла жена!

В предаването „На кафе“, където той е коментатор, сподели, че за да обича една жена, трябва да й се възхищава. А за да й се възхищава, трябва тя да бъде успешна.

Под „успешна“ поетът разбира да се е реализирала професионално и да е постигнала успехи в своята област. Нещо, което Пипи вече е направила, тъй като е популярна журналистка на Би Ти Ви и дори води собствено предаване всяка събота.

Илиян Любомиров не беше известен на почти никого, преди да стане гадже с дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева. Въпреки че се занимава с писане на стихотворения, малцина знаеха името му, още повече че в творбите си се представя с псевдонима Августин Господинов.

На поета сигурно му се струва, че е изкарал шестица от тотото с Петя Дикова. Тя може да е с 6 години по-голяма от него, но му отвори вратите към славата, което направи и стихосбирките му много по-четени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар