Соня Колтуклиева: НАП пази омертата на мафията за източените 16 милиарда ДДС! Разпространявайте!

Соня Колтуклиева: НАП пази омертата на мафията за източените 16 милиарда ДДС! Разпространявайте!
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева подпали мрежата с тези данни!

Журналистката Соня Колтуклиева буквално подпали мрежата с чудовищни разкрития. Тя постна на стената си факти за това как НАП е в комбина с мафията като прикрива следите на източените 16 милиарда от ДДС. Ето истината черно на бяло, може да я споделяте, за да се знае:

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева с разтърсващи данни за чудовищна измама

„От стената на Georgi Borisov Georgiev: СПОДЕЛЯЙТЕ!
ВАЖНО! НАП пази ОМЕРТАТА на мафията за източените 16 МИЛИАРДА ДДС с цената на всичко!

Това не е просто абсурд, това е олицетворение на мафиотизацията на държавата и липсата на правосъдие! За 16 милиарда източено ДДС виновни няма, а НАП отказват да предоставят имената на фирмите източили тези милиарди!

БОЕЦ осъдихме НАП на първа инстаниця! Вместо да изпълни Решението и указанията на АС – София град, НАП звеждат касационна жалба пред ВАС , като оспорват решението на АС.

Без основателни аргументи с единствената цел ДА ПАЗЯТ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА ЗА ИЗТОЧЕНИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС.

Днес, 17.09.2018г. в БОЕЦ получихме призовка от ВАС за насрочване на заседание по жалбата на НАП за… 27.01.2020г. !!!“, гласи съобщението, което разпространи Соня Колтуклиева. С което предизвика същинска бомба сред българите в мрежата.

„Не виждам сила, която може да се пребори с мафията. За съжаление. Както се казва: и ножът и сиреното са в тях. Все пак пожелавам успех на „БОЕЦ“. След две години… я камилата…. я камиларя“, коментира потребител под поста й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар