Венета Райкова бълва змии и гущери: Няма да обиждате читателите ми! (още подробности)

Венета Райкова бълва змии и гущери: Няма да обиждате читателите ми! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова се разгневи до краен предел след критиките към романите й!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова, която отдавна счита себе си повече за писател, бълва змии и гущери от гняв. Блондинката може да приеме всичко, но не е неуважението на труда и подценяването на петте й романа.

Венета Райкова

Венета Райкова скочи бясна на критиците, жестоко я обидиха

Последният от тях – „Скандал“ излезе преди около месец и беше нападнат от литературните критици. Които определиха Венета Райкова за посрествена писателка, а читателите й за средноинтелигентни и дори ограничени хора.

Преди часове блондинката за пореден път изригна в мрежата и забрани да бъдат обиждани хората, купуващи книгите й. Вижте как избухна:

„Ето така Ви наричат!! Това сте Вие – хилядите, които прочетохте петте ми романа! – “Това са обикновени хорица – те работят нещо скучно и натоварващо. Те не търсят литература, но им трябва откъсване.

Не искат да надраснат себе си, искат да забравят за малко живота си. По света този тип книги са бестселъри – защото повечето от милиардите жители на планетата са в тази целева група.”

Извинявам ви се, мои читатели!! Заради всичко, което чувате и четете за себе си последните дни!!

Да ме плюят мен!! Но не и хората, които четат книгите ми!! Не разрешавам!! Не става!! Тези критици да ми покажат книгите, които са написали и тиражите, които са продали!

Да видим познават ли хората, знаят ли какво искат да четат, че чак и да ги обиждат??!!“, гневи се Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар