Илиана Раева се подмаза на властта: Благодаря лично на Бойко Борисов за СМС-а!

Илиана Раева се подмаза на властта: Благодаря лично на Бойко Борисов за СМС-а!
Гласувайте за статията

Илиана Раева за пореден път демонстрира близки отношения с управляващите!

„ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

Благодаря на правителството за огромната финансова и морална подкрепа! Благодаря лично на г-н Бойко Борисов, който прие г-н Мори Ватанабе и уважи всички участници на световното пътвенство като присъства на заключителната вечер! Благодаря му, че беше първият, който ме поздрави със СМС по телефона за спечелването на световната титла на ансамбъла на обръчи! Благодаря на министър Кралев, че винаги ни е подкрепял и е бил до нас и в щастливите, и в тежките моменти! Беше до нас през цялото време и сега! Благодаря му, че министерството на спорта, което ръководи пое огромната част от финансирането на грандиозния форум! Благодаря му, че прие г-н Ватанабе в кабинета си! Благодаря на правителството, на г-н Борисов и на г-н Кралев, че ни дават шанс отново да кандидатстваме за домакини през 2022 година на световно първенство! Благодаря на кмета на София г-жа Фандъкова за финансовата и морална подкрепа! Тя винаги е била част от световните купи, които организираме вече 8 години! Благодаря на министър Ангелкова и министерството на туризма за финансовата и морална подкрепа!

Българското правителство показа изключително отношение към нашия красив и успешен спорт и това беше отбелязано от всички влиятелни личности на световната художествена гимнастика, от състезатели, треньори и съдии, както и от любителите на най-женския спорт по целия свят! Благодаря на Президента на България г-н Румен Радев за приема, който даде на г-н Моринари Ватанабе и подкрепата му на финалите!
Благодаря за високата оценка на институциите, която беше дадена в разговорите с шефовете на световната ни централа за работата както на нашите треньори и състезатели, така и на моята! Благодаря за отличната оценка, която българското правителство и лично премиерът г-н Борисов дадоха за организацията на световното първенство!

За българската художествена гимнастика и лично за мен, това беше признание за огромния ни труд и резултатите, които постигаме през последните години, които носят толкова много радост и гордост на многобройните ни фенове!
Благодаря от сърце!❤️“ – написа Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар