Ваня Костова към Кулагин: Сега моя задн*к ли ядеш, защо не се гръмнеш?!

Ваня Костова към Кулагин: Сега моя задн*к ли ядеш, защо не се гръмнеш?!
Гласувайте за статията

Ваня Костова и Валентин Кулагин вече са във война!

След като Нора Недкова напусна „ВИП Брадър“, Валентин Кулагин си намери нов съперник. Това е гласовитата Ваня Костова, която беше най-големият закрилник на Мис Плеймейт в Къщата.

Ваня Костова и Кулагин

Ваня Костова скочи на Валентин Кулагин

Гримьорът вече откровено се заяжда с певицата, която може да му е майка. Двамата са в остър конфликт, който ще ескалира още тази вечер.

„Сега почна моя задник ли да ядеш? Защо не вземеш да се гръмнеш най-добре?!“ – изригна Ваня срещу Кулагин.

Певицата пое лидерската палка в Къщата и го играе закрилница на всички. Това очевидно не се нрави на Валентин, който желае той да бъде постоянно в центъра на събитията.

Руснакът сам обяви още в понеделник вечер, след като Нора напусна, че си търси нова жертва. Явно вече я е намерил, но не може да се каже, че Ваня Костова е жертва.

Напротив, естрадната изпълнителка му отговаря и не му дава никакъв шанс да се гаври с нея, както го правеше с Недкова. Това ще видим само след броени часове по Нова телевизия.

Тази вечер ще бъдат излъчени номинации очи в очи. Те са важен фактор в шоуто всяка година, защото благодарение на тях маските падат и конфликтите вътре заваляват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ваня Костова към Кулагин: Сега моя задн*к ли ядеш, защо не се гръмнеш?!”

 1. Златена

  сеп. 19. 2018

  Истината Валентина Курвагина е руски гей създаден от обратна мъжка гейска сперма

 2. Златена

  сеп. 20. 2018

  Истината руската малоумна баба на гей руснака Валентина Курвагина го е възпитала по най просташкия начин и затова е станал зъл и много лош човек

 3. ама той ..

  сеп. 21. 2018

  Ама той… е отгледан от българи в българия от българската си баба майка на майка му която е българка той не е гледан от баща си който е от руски произход

Добавете коментар