Дъщерята на Йорданка Христова заби нова жена (Подробности)

Дъщерята на Йорданка Христова заби нова жена (Подробности)
2 (40%) 1 vote

Ивана на Йорданка Христова с ново гадже!

Щерката на голямата певица Йорданка Христова заби апетитно гадже – изпъната като струна брюнетка, видя с очите си репортер на „Уикенд”. Ивана Стоичкова бе забелязана в центъра на София не с лесбо приятелката си Камелия Веселинова, а с тъмнокоса мацка с искрящ поглед, като двете не криеха близостта си.

Йорданка Христова и Ивана

Ново гадже за щерката на Йорданка Христова

Наследницата на естрадната ни легенда от години не крие предпочитанията към собствения си пол. Преди 4 години Ивана отмъкна шавливата Камелия от поп певицата Люси Дяковска. Палавата келнерка Кеми нашумя с връзката си с певицата от „Ноу Енджълс”, но след като ѝ се насити, безскрупулно я заряза. Блондинката е всеизвестна с факта, че търси жени с добри финансови възможности, които да я издържат.

Злите езици дори разправят, че Камелия всъщност е хетеросексуална и си пада по мъже, но ѝ е по-лесно да завърта женски глави и затова се представя за „обратна”. Малко след като напусна Люси, Камелия се хвана с Ивана и двете изкараха заедно четири лета. Кратка раздяла ги отблъсна около кончината на тъста на Данчето Христова – Григор Стоичков. Наскоро обаче щерката на естрадната звезда показала окончателен червен картон на невярната блондинка и я заменила с нова мацка, при това доста красива.

Познати на Данчето Христова се радват, че певицата най-сетне е доволна от избора на Ивана. За близките ѝ бе ясно, че Йорданка недолюбваше палавата Камелия, защото смяташе, че използва Ивана заради известността, контактите и финансите ѝ.

„Дъщеря ми е различна, но аз безкрайно много я обичам и боготворя”, заяви великата певица при участието си във „ВИП Брадър” преез 2014 г. Тогава Данчето призна, че няма проблеми с това, че отрочето ѝ си пада по жени. Въпреки това тя ненавиждала последното ѝ гадже Камелия. Сега естрадната легенда е доволна, че щерка ѝ има нов и читав човек в живота си.

„Ивана е много щастлива с красивата брюнетка. С Камелия нещата не вървяха от доста време. Така Ивана най-после се реши и сложи край на агонизиращата връзка и сега се носи на крилете на любовта, дори запознала девойката с майка си”, коментираха познати на внучката на червения велможа Григор Стоичков.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар