Ахмед Доган е на седмото небе: Най-страхотното нещо се случва със сина му Демир!

Ахмед Доган е на седмото небе: Най-страхотното нещо се случва със сина му Демир!
Гласувайте за статията

Ахмед Доган скоро ще има сериозен повод да черпи, защото синът му най-после ще устрои живота си!

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, за когото стана ясно, че е мажоритарен собственик на ТЕЦ „Варна“, ще има повод да почерпи за още едно радостно семейно събитие, пише HotArena.

Ахмед Доган

Ахмед Доган скоро ще гушне първото си внуче

Твърди се, че политикът, който официално се оттегли от държавните дела, най-вероятно ще стане дядо през ноември, когато ще проплаче първото му внуче. Синът му Демир очаква син от приятелката си Памела Жейнов и двамата вече са подготвили детска стая, декорирана в синьо, писа „Галерия“.

Младата жена, дъщеря на известния футболен мениджър Николай Жейнов, сама намекна кога се очаква щастливото събитие. На въпрос от август в социалната мрежа в кой месец е, красавицата отговори многозначително с шест сърца, а малко по-късно изтри публикацията.

Отговрът навежда на мисълта, че Памела е била в шестия месец и бебето ще се роди през ноември. То няма да бъде от зодията на дядо си, но със сигурност ще установи близка връзка с него.

Връзката на Демир и 23-годишната хубавица е сравнително отскоро, но двамата са си допаднали още в началото на романса им, а Доган-младши напоследък все по-често се замислял за семейство и наследници.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар