Ванко 1 отказва мисия, защото не иска внуците му да го гледат като гей, а се натиска с Азис! (СНИМКИ)

Ванко 1 отказва мисия, защото не иска внуците му да го гледат като гей, а се натиска с Азис! (СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Ванко 1 показа, че мери с двоен аршин!

Рапърът Ванко 1 се превърна в г-н Никой в къщата на „ВИП Брадър“, когато отказа една от мисиите. В нея трябваше да танцува по-женствено, но той не пожела да го стори.

Ванко 1

Ванко 1 се направи на много принципен, но без покритие

Аргументите на рап звездата бяха, че ще изглежда като гей и един ден внуците му ще видят как е танцувал и ще го помислят за обратен. Затова просто отказа да се включи.

Всъщност обаче по този начин Ванко 1 показа някакъв комплекс на тема хомосексуалност, който той носи у себе си. Това може да се заключи от факта, че има няколко парчета с Азис, а на някои снимки с него двамата са в доста интимна поза.

В интернет вече подиграват рапъра, че не може да танцува като момиче, а може да се натиска с мъж. Не се ли притеснява, че внуците му могат да видят тези снимки?!

43-годишният бивш затворник влезе в Къщата със заявката, че е патриархално настроен и смята, че мястото на жената е у дома. Той не спира да изтъква, че е мъжкар, а от продукцията дори го изкарват като част от алфа мъжкарите вътре.

Поведението му обаче говори по-скоро за комплекс на тази тема. Дали някога Ванко 1 е бил интимен с мъж, остава загадка засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар