Веселин Плачков към Кулагин: Ей, говньо, урод такъв! (Заплаши го с бой в асансьора)

Веселин Плачков към Кулагин: Ей, говньо, урод такъв! (Заплаши го с бой в асансьора)
Гласувайте за статията

Веселин Плачков не издържа и се нахвърли срещу Валентин Кулагин!

Търпението на Веселин Плачков свърши и той изригна срещу Валентин Кулагин. Това се случи по време на мисия с въпроси и познаване на отговорите, видя Kliuki.bg.

Веселин Плачков

Веселин Плачков изригна срещу Валентин Кулагин

Актьорът не издържа на коментарите на руснака, че е най-нечистоплътният и не е мъжкар. Веско дори си позволи да хвърли брутални обиди към гримьора, като „говньо“, „урод“ и „свиня долна“.

Звездата от „Дякон Левски“ дори налетя на Вальо на бой, но бе спрян от Папи Ханс. Той обаче му обеща, че ще му се случи случка в асансьора след края на шоуто.

Веселин Плачков влезе със заявка, че няма да търпи някой да се отнася зле с жените в Къщата. Странното обаче е, че той търпя 10 дни, преди да изригне срещу Кулагин, въпреки че руснакът се скъса да обижда Нора Недкова и Диона.

Гримьорът, чийто баща е руснак, се превърна в персона нон грата в Къщата. Вече всички го избягват и никой не желае да комуникира с него. Единствените случаи, когато някой говори с него, е да го обижда или напада словесно.

Неслучайно Кулагин присъстваше в почти всички номинации вчера. Единствено Розмари Тишер не го посочи за изгонване, но надали и тя е щастлива да живее с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Веселин Плачков към Кулагин: Ей, говньо, урод такъв! (Заплаши го с бой в асансьора)”

  1. Златена

    сеп. 22. 2018

    Истината руската малоумна баба на гей руснака Валентина Курвагина го е възпитала по най просташкия начин и заради този начин на възпитание е станал зъл и много лош човек

  2. Златена

    сеп. 22. 2018

    Руската малоумна баба на гей руснака Валентина Курвагина го е възпитала по най просташкия начин и заради този начин на възпитание е станал зъл и много лош човек

Добавете коментар