Валентин Кулагин страда от опасно заболяване!

Валентин Кулагин страда от опасно заболяване!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин е болен и може би това го е озлобило толкова много!

Руският гримьор Валентин Кулагин е главното действащо лице в тазгодишния „ВИП Брадър“. Той дразни абсолютно всички в Къщата и изобщо не си поплюва какво говори срещу тях.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин не е добре със здравето

Оказва се, че Вальо е болен човек, но не психически, както може би мнозина си мислят, а чисто физически. Той страда от камъни в жлъчката, научи Kliuki.bg.

Именно затова гримьорът пие специална вода и яде специална храна. Това се вижда и в Къщата, където е на свое отделно хранително меню.

Болестта на Кулагин в момента не е в активно състояние, което се вижда по телевизията, защото той не прави никакви кризи. Ако обаче наруши режима си, има реална опасност от подобно нещо.

Много от хората в Къщата му желаят злото и дори едва ли биха имали нещо против да го видят как страда. Веселин Плачков например го заплаши с побой след края на шоуто.

Валентин си е избрал ролята на провокатор и нарочно не създава никакви приятелства вътре. Неговата цел е да стане звезда, но за сметка на други хора, които мачка.

Нора Недкова вече го отнесе заради него и напусна шоуто. Предстои да узнаем кой ще е вторият изгонен по вота на зрителите и общо трети напуснал Къщата (след Яна Димитрова).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валентин Кулагин страда от опасно заболяване!”

  1. Златена

    сеп. 22. 2018

    Истината руската малоумна баба на гей руснака Валентина Курвагина го е възпитала по най просташкия начин и заради този начин на възпитание е станал зъл и много лош човек

Добавете коментар