Как Джоли бори депресията

Как Джоли бори депресията
Гласувайте за статията

Как Джоли бори депресията – не е изненада, че личният живот пречи много на всичко, при проблем в личен план започва да ни личи както външно така и на настроението.

Има различни начини да се борим с лошо настроение, депресии и т.н. един от тях е доста познат на съвременните хора – това е работата. Да работим, толкова, че да избягаме от личните проблеми, те така не се решават, но поне мислите ни са на друго място, коментираме в изданието за новини „Клюки.Бг“.

Така очевидно е преценила и актрисата и супер звезда, идол на милиони жени и мъже по света – Анджелина Джоли, която около развода си с популярния си мъж Брад Пит има доста лични драми, пишат и в Ева.

Ето защо явно Джоли напоследък има токова работа – майка, благотворителност, а освен това започва и работа по нов филм The Kept, тя е в главната женска роля, а и продуцира лентата. Историята е крими драма, а Джоли играе акушерка, която ще търси убийците на своето семейство.

Работата по новата и кино лента разсейва тъгата на Джоли

А докато актрисата се зарива с професионални ангажименти и работа все повече, мнозина от феновете й очакват решението около развода и с Брад и техните спорове за попечителството на децата им. 

Ние пък очакваме новия й филм и се надяваме, че ще бъде от добрите й интерпретации, Анджелина има разнообразен диапазон на роли и филми, някои по-успешни, други не толкова харесвани. И все пак тя е звезда от световна величина, признаваме и в изданието „Клюки.бг“, също.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар